Briller hjemme hos dig

Synsprøve og briller hjemme hos dig

En optimal brilleløsning kræver en god og professionel synsprøve, rolige omgivelser, samt den nødvendige tid. Det får du altid hos Mobiloptik. En grundig synsprøve er altid mit udgangspunkt, og vi medbringer derfor det nødvendige udstyr

Efter synsprøven kontrolleres og afprøves resultatet altid i en prøvebrille og sammenlignes med din gamle brille f.eks. foran fjernsynet, computeren, med avisen eller strikketøjet.

Ved en hjemmesynsprøve kan man have sin familie, sine venner eller plejepersonalet i nærheden, det skaber tryghed.

Mobiloptik er efteruddannet indenfor svagsynsoptik, og kan derfor også vejlede indenfor b.la. brug af lupper og belysning. Er det nu den rigtige lampe du har, og giver den lys nok?

Jeg kommer gerne helt hjem i din stue.

Ofte stillede spørgsmål

Ja – Mobiloptik er specialiseret i synsprøver i hjemmet og selvom din mor ligger i sengen kan jeg sagtens tage en god og professionel hjemmesynsprøve på hende.

Ja – Mobiloptik har altid omkring 300 stel på lager, og der er helt sikker også et par der passer dig og falder i din smag.

Ja -Mobiloptik har stor erfaring i at hjælpe ældre demente, udviklingshæmmede og sindslidende. Det er utrolig vigtigt at det foregår i vante omgivelser og et stille og roligt tempo. 

Selvom din far måske ikke kan læse mere, eller bare kende bogstaverne, har jeg mange redskaber og muligheder for at hjælpe ham. Derfor er en hjemmesynsprøve så god en ide.

Ja – når de nye briller er færdige, kommer jeg hjem til dig og afleverer dem og sørger for, de er rettet til og de fungerer.

Synet forandrer sig hele livet, og derfor anbefaler vi en synsprøve hvert andet år. 

Mange ældre på plejehjem får skiftet batterier i deres høreapparater og generelt undersøgt deres hørelse. Desværre bliver synet ikke undersøgt så ofte, hvilket kan betyde tab af mange færdigheder i alderdommen.

Hvis du har flere spørgsmål, eller blot ønsker at vide mere, skal du være velkommen til at kontakte Mobiloptik. 

Her kommer Mobiloptik