Briller på plejehjem

Briller på plejehjem

Få din optiker helt hjem i din egen stue.

Da rigtig mange ældre og gangbesværede ofte bruger meget tid på at læse, lave håndarbejde og se TV, er det af stor betydning for livskvaliteten, at synet er så optimalt som muligt. 

Derfor skal brillerne passe og sidde korrekt. Styrken i brilleglassene skal være så optimale som muligt. Glassene og brillestellet bør være lette, men samtidig robuste. Brillerne skal være nemme at håndtere selv med stive fingre eller en halvsides lammelse. 

For mange ældre, handicappede, demente, sindslidende og deres pårørende kan det være svært og uoverskueligt at skulle ud af hjemmet og ind til en traditionel optiker for at få tage en synsprøve. Derfor kommer Mobiloptik hjem til jer og laver en hjemmesynsprøve 

Mobiloptik kommer hver dag på lokalcentre, plejehjem, private hjem og institutioner i Øst- og Midtjylland. 

Jeg kommer også gerne helt hjem i din stue.

Ofte stillede spørgsmål

Ja – Mobiloptik er specialiseret i synsprøver i hjemmet og selvom din mor ligger i sengen kan jeg sagtens tage en god og professionel hjemmesynsprøve på hende.

Ja – Mobiloptik har altid omkring 300 stel på lager, og der er helt sikker også et par der passer dig og falder i din smag.

Ja -Mobiloptik har stor erfaring i at hjælpe ældre demente, udviklingshæmmede og sindslidende. Det er utrolig vigtigt at det foregår i vante omgivelser og et stille og roligt tempo. 

Selvom din far måske ikke kan læse mere, eller bare kende bogstaverne, har jeg mange redskaber og muligheder for at hjælpe ham. Derfor er en hjemmesynsprøve så god en ide.

Ja – når de nye briller er færdige, kommer jeg hjem til dig og afleverer dem og sørger for, de er rettet til og de fungerer.

Synet forandrer sig hele livet, og derfor anbefaler vi en synsprøve hvert andet år. 

Mange ældre på plejehjem får skiftet batterier i deres høreapparater og generelt undersøgt deres hørelse. Desværre bliver synet ikke undersøgt så ofte, hvilket kan betyde tab af mange færdigheder i alderdommen.

Hvis du har flere spørgsmål, eller blot ønsker at vide mere, skal du være velkommen til at kontakte Mobiloptik. 

Her kommer Mobiloptik